«Latest  ‹Forward   News item: 7493  Back›  Oldest» 

Manifestation i Stockholm den 14 april – skydda barnen från skadlig mikrovågsstrålning
Sweden Created: 3 Apr 2018
På grund av den rådande situation avseende bland annat utbyggnaden av trådlös teknik i samhället, lanserar vi nu en rad kampanjer för att öka trycket på våra folkvalda och för att informera allmänheten.

Var med på manifestation med oss i Stockholm den 14 april !

Syftet med manifestationen är att belysa den ohållbara situationen där små barn dagligen exponeras för skadlig mikrovågsstrålning och där 5G står inför utrullning på bred front utan någon som helst föregående riskanalys. Blir detta dödsstöten för folkhälsan och miljön?

Flera talare kommer att finnas på plats (Mona Nilsson, Gunilla Ladberg, m. fl.). OBS Vill du också säga några ord? Varmt välkommen att inkomma med ett kort manus till oss (max 3 minuter) senast 31 mars.

Sprid till så många som möjligt! Alla som kan uppmuntras att deltaga. Fråga vänner, anhöriga och andra som bryr sig om och är oroade över spridningen av trådlös teknik bland barn och andra känsliga individer.

Det är viktigare än någonsin tidigare att agera och protestera!

Tid:
Lördag 14 april, kl 13:15

Plats:
Sergels torg (“Plattan”) i Stockholm (efter 1 tim “enskild” förflyttning till Mynttorget där manifestationen fortsätter ytterligare 1 tim).

Rubrik:
“Skydda barnen från skadlig mikrovågsstrålning”


I samarbete med Vågbrytaren och Strålskyddsstiftelsen
Click here to view the source article.
Source: Elöverkänsligas Riksförbund, 03 Mar 2018

«Latest  ‹Forward   News item: 7493  Back›  Oldest»